Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De rustmomenten van TeamNL

De rustmomenten van TeamNL

Cheer!

ARNHEM - Ook de afgelopen week hebben de sporters weer het Instagram- en Twitter-account van TeamNL overgenomen. Het geeft niet alleen een unieke inkijk in hun drukke trainingsdagen, maar laat ook zien op welke manier de sporters en coaches van TeamNL hun rustmoment van de dag spenderen. Kijk je mee?

 

Deel dit artikel op social media

Laura Dijkema:
Volleybalster Laura Dijkema had een drukke dag met drie trainingen. Een powernapje tussendoor was dus wel even op zijn plaats. Geniet ervan Laura!

Teun Mulder:
Tandemwielrenners Tristan Bangma en Teun Mulder zaten tijdens de voorbereidingen op het WK in Milaan in Portugal. Na een laatste training werden de laatste wasjes gedraaid en gedroogd. In de tussentijd pakte Teun even zijn rustmoment door nog even lekker van het zonnetje te genieten!

Zo. Laatste wasje gedaan en in het zonnetje wachten op de vrachtwagen die onze spullen komt halen! 🚴🏼 🚚 #TeamNL #WK

A photo posted by TeamNL&Esther 🚣🎖 (@echtteamnl) on Mar 12, 2016 at 6:56am PST

Alexander Brouwer:
Beachvolleyballers Robert Meeuwsen en Alexander Brouwer zaten voor een toernooi in Brazilië. Na een flinke krachttraining en een klein potje volleyballen op het strand was het tijd om even af te koelen bij het zwembad. Die frisse duik zal vast heel welkom zijn in de hitte!

Arno Havenga:
In aanloop naar het OKT had het vrouwenwaterpoloteam een oefeninterland op het programma staan. Onder het genot van een kopje koffie maakte bondscoach Arno Havenga van zijn rustmoment gebruik om de tegenstander alvast uitvoerig te bestuderen.

Nadine Broersen:
Atlete Nadine Broersen had een drukke dag waarin zij niet alleen een training had, maar ook nog langs ging bij #Sportjaar2016, een congres over Twitter in het Olympisch Stadion. Tussendoor pakte zij toch nog even haar momentje door langs te gaan bij haar pasgeboren nichtje. Wat een schatje Nadine!

Vivian Sevenich:
Waterpoloster Vivian Sevenich was vol in voorbereiding op het Olympisch kwalificatietoernooi. Gelukkig was er ook nog tijd voor wat quality time met haar zus om even lekker sushi te gaan eten!

@viviansevenich: Nog even gezellig en ontspannen uit eten met m'n oudste zus @elsemieksevenich #sushi #diner #RoadtoRio #OQT #TeamNL

A photo posted by TeamNL&Esther 🚣🎖 (@echtteamnl) on Mar 18, 2016 at 10:42am PDT

Jeffrey Hoogland:
Wielrenner Jeffrey Hoogland had het heel goed voor elkaar in Spanje. Krachttrainingen op de boulevard, heerlijk steile routes in de bergen en een sportmasseur die de spieren letterlijk even tot rust brengt bij een kleine overbelasting. Ideaal toch?

-> links social media accounts
-> Bij sporters hyperlinks naar sporterpagina’s

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laura, Teun, Alexander, Arno, Nadine, Vivian en Jeffrey aan!