Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Davis Cup-team stuit op Rusland

Davis Cup-team stuit op Rusland

Cheer!

AMSTERDAM  - Het Nederlands Davis Cup-team stuit in de tweede ronde van groep 1 van de Europees/Afrikaanse zone op Rusland.

Deel dit artikel op social media

De Russen wonnen in de eerste ronde van Zweden, dat op de tweede dag door een nederlaag in het dubbelspel op een onoverbrugbare 3-0 achterstand werd gezet. Nederland had voor deze ronde een bye.

De wedstrijd tussen Oranje en Rusland zal op 15, 16 en 17 juli op Russische bodem worden afgewerkt. De winnaar van de ontmoeting maakt zich in september op voor een play-offduel waarin kwalificatie voor de wereldgroep op het spel staat.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!