Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Cricketers komen net tekort tegen Bangladesh

Cricketers komen net tekort tegen Bangladesh

Cheer!

DHARAMSALA (KNCB) - In zijn eerste wedstrijd op het WK Twenty20 heeft het Nederlands elftal net niet voor een verrassende uitslag kunnen zorgen. Ondanks ijzersterk fielden en gedurfd batten kwam de ploeg van captain Peter Borren negen runs tekort voor de zege: Bangladesh 153/7 - Nederland 145/7.

Deel dit artikel op social media

Fastbowlers Timm van der Gugten (3-21/4) en Paul van Meekeren (2-17/4) zorgden ervoor dat Bangladesh juist op de momenten dat het leek weg te lopen wickets verloor en geen toptotaal kon neerzetten, ondanks de 83 runs van opener Tamim Iqbal (van 91 ballen).

De 153 runs leken haalbaar, maar Oranje verloor net even te regelmatig wickets. In de laatste drie overs waren er nog 39 runs nodig voor de zege en even leek het erop dat Bukhari zijn team de zege ging bezorgen met onder andere een vier en een zes in de 19de over. Hij ging echter op de tweede bal van de laatste over run-out en Logan van Beek en Pieter Seelaar konden de benodigde 12 runs niet meer bijeen slaan, mede door het uitstekende bowlen van de jonge bowler Taskin in zijn laatste twee overs. Borren werd topscorer met 30 runs van 28 ballen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!