Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bouwmeester blijft leiden op EK Laser Radial

Bouwmeester blijft leiden op EK Laser Radial

RoadToRio

Cheer!

GRAN CANARIA - Marit Bouwmeester heeft zonder zelf groots te presteren, de leiding behouden op de EK Laser Radial voor de kust van Gran Canaria. De Friese zeilster pakte een tiende, 26e (geschrapt) en vierde plaats in de 'gouden' vloot.

Deel dit artikel op social media

Na negen races heeft Bouwmeester 24 punten, één minder dan de Zweedse Josefin Olsson.

Bij de mannen in de Laser-klasse had Rutger van Schaardenburg een uitstekende dag. De Rotterdammer won twee races en eindigde in de derde wedstrijd als vierde. Het leverde hem een plek in de toptien op, hij steeg van de 29ste naar de negende plaats. Nicolas Heiner kende een mindere dag en viel terug naar de achtste plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Marit aan!