Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Blaak sprint naar zege in Ronde van Drenthe

Blaak sprint naar zege in Ronde van Drenthe

Cheer!

Chantal Blaak heeft in Hoogeveen de Ronde van Drenthe, de tweede wedstrijd uit de nieuwe World Tour voor vrouwen, gewonnen. De renster van Boels-Dolmans won de spurt van een kopgroep van vier.

Deel dit artikel op social media

Blaak ontsnapte na het afrijden van de laatste keienstrook samen met Anna van der Breggen uit het peloton. Ze kregen gezelschap van de Duitse Trixi Worrack en Gracie Elvin uit Australië. Met zijn vieren wisten ze vooruit te blijven.

Blaak was in de slotfase overtuigend de sterkste. Nadat ze eerst Van der Breggen had teruggepakt, won ze met overmacht de sprint van Elvin. Worrack won nipt het sprintje om de derde plek met Van der Breggen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Chantal en Anna aan!