Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens ten koste van Pavliuchenkova naar derde ronde in Miami

Bertens ten koste van Pavliuchenkova naar derde ronde in Miami

RoadToRio

Cheer!

MIAMI  - Kiki Bertens is doorgedrongen tot de derde ronde van het WTA-toernooi in Miami.

Deel dit artikel op social media

De nummer 108 van de wereld verraste Anastasia Pavliuchenkova uit Rusland, de nummer vijftien van de plaatsingslijst, met 6-1, 4-6 en 6-1.

Bertens, die via de kwalificaties het hoofdschema bereikte, kende een goede start van de partij. Nadat ze de eerste set met overmacht had gewonnen, haperde de machine echter even en kwam ze een break achter.

Die break trok ze in de slotfase recht, maar direct daarna verloor ze opnieuw haar opslag. In het derde bedrijf was de Wateringse, die ook de twee voorgaande ontmoetingen met Pavliuchenkova won, weer de bovenliggende partij.

In de derde ronde neemt Bertens het op tegen Angelique Kerber (2) uit Duitsland. De winnares van de Australian Open won met 6-1 en 6-1 van Barbora Strycova uit Tsjechië.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!