Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens ondanks blessure naar tweede ronde in Miami

Bertens ondanks blessure naar tweede ronde in Miami

RoadToRio

Cheer!

MIAMI - Kiki Bertens heeft woensdag de tweede ronde van het WTA-toernooi in Miami bereikt. Ondanks een kort oponthoud wegens een enkelblessure versloeg de Wateringse in twee sets (6-3 en 6-2) haar Chinese opponente Saisai Zheng, de nummer 62 van de wereld.

Deel dit artikel op social media

Bertens, de nummer 108 van de wereld, kreeg in de zevende game van de eerste set bij een 3-3 stand last van haar enkel en moest zich laten behandelen. Terug op de baan won ze acht games op rij.

Bij een stand van 5-0 in de tweede set spartelde Zheng nog even tegen. De Chinese won haar opslag en brak vervolgens die van Bertens. Bij een stand van 5-2 liet de Nederlandse de kans op een break echter niet glippen: 6-2.

De 24-jarige Bertens bereikte het hoofdschema van het WTA-toernooi door in de tweede kwalificatiewedstrijd de Kroatische Donna Vekic opzij te zetten.

Ze treft in de volgende ronde Anastasia Pavlioetsjenkova. De als 25e geplaatste Russin was in de eerste ronde vrijgeloot.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!