Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bertens naar hoofdtoernooi Indian Wells

Bertens naar hoofdtoernooi Indian Wells

RoadToRio

Cheer!

INDIAN WELLS - Kiki Bertens heeft overtuigend het hoofdschema van het mastertoernooi in Indian Wells bereikt. De tennisster uit Wateringen was in de tweede en laatste kwalificatieronde in twee sets te sterk voor Aleksandra Wozniak uit Canada: 6-4, 6-2.

Deel dit artikel op social media

In de eerste ronde van het hoofdtoernooi treft Bertens de Amerikaanse Coco Vandeweghe, tegen wie zij pas een keer op de baan kwam. Afgelopen jaar won Bertens in de kwartfinales van het WTA-toernooi in Rosmalen met 6-4, 6-1 van Vandeweghe.

Haase en De Bakker

Bij de mannen zijn Robin Haase en Thiemo de Bakker rechtstreeks toegelaten tot het hoofdschema. Haase speelt in de eerste ronde tegen de Argentijn Diego Schwartzman en De Bakker krijgt te maken met de Tsjech Jiri Vesely.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!