Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zeilsters raken leiding kwijt op WK 470

Zeilsters raken leiding kwijt op WK 470

RoadToRio

Cheer!

BUENOS AIRES - De zeilsters Anneloes van Veen en Afrodite Kyranakou-Zegers hebben woensdag de leiding moeten afstaan bij de WK in de 470-klasse. In de enige race die op de derde dag in Buenos Aires werd gevaren, kwam het duo als vijfde over de finish. Zegers-Kyranakou en Van Veen zakten daardoor van de eerste naar de derde plaats in het klassement.

Deel dit artikel op social media

Het Franse koppel Camille Lecointre/Helene Defrance nam de koppositie over door in de vierde race als tweede over de streep te zeilen, achter Lara Vadlau en Jolanta Ogar uit Oostenrijk. Die kwamen in punten op gelijke hoogte met Zegers-Kyranakou en Van Veen. Vanwege het slechte weer kon de vijfde race woensdag niet worden gevaren.

Windsurfers

Op het WK in de RS:X bleven de windsurfers in Eilat aan land. Na vier races staat Kiran Badloe zevende, drie plekken boven olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe. Bij de vrouwen staat Lilian de Geus derde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anneloes en Afrodite aan!