Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Zegers en Van Veen vallen terug op WK 470

Zegers en Van Veen vallen terug op WK 470

RoadToRio

Cheer!

BUENOS AIRES - Team Delta Lloyd-zeilsters Afrodite Zegers en Anneloes van Veen kenden donderdag een lastige dag op het wereldkampioenschap 470 in Buenos Aires. Het duo dat de dag begon als derde in het algemeen klassement zeilde naar een 26e, 14e en 16e plek. De dames staan nu negende overall. Vrijdag worden er opnieuw drie races gevaren en zaterdag 27 februari wacht de afsluitende medalrace met de beste tien.

Afrodite Zegers: "Vandaag een iets mindere dag. Tijdens de eerste race zaten we vast in een sea wheed island. Hierdoor werden onze zwaardstrippen beschadigd. Waardoor we veel snelheid verloren, ook voor de rest van de dag. Het is nu gebeurd. Het waren lastige omstandigheden. Maar morgen een nieuwe dag met 3 races en nog volop kansen."

Klassement vrouwen
1. Lecointre & Defrance, FRA, 25 pnt.
2. Wang & Huang, CHN, 28 pnt.
3. Bolger & Shevitz, USA, 32 pnt.
9. Zegers & Van Veen, NED, 50 pnt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Afrodite en Anneloes aan!