Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK 49er-FX medaillekansen Bekkering & Duetz

WK 49er-FX medaillekansen Bekkering & Duetz

RoadToRio

Cheer!

CLEARWATER - Op de voorlaatste dag van het WK 49-erFX hebben Annemiek Bekkering en Annette Duetz van de Delta Lloyd Talentploeg zich gemeld in de strijd om de medailles. Bekkering & Duetz beginnen zondag 14 februari aan de laatste dag als vierde in het algemeen klassement. Nina Keijzer en Claire Blom stijgen naar een 13e plek en hebben met nog drie gold-fleet races te gaan nog kans op het halen van de medalrace, met de beste tien.

Bekkering & Duetz
Annemiek Bekkering & Annette Duetz stegen door een 15e, 4e en 6e plek op zaterdag naar de vierde plek in het klassement. Het verschil met de nummer drie is slechts 6 punten.

Keijzer & Blom
Nina Keijzer & Claire Blom, uitkomend voor Team Magic Marine, stegen door een 4e, 12e en 18e plaats op zaterdag van een 17e naar een 13e plek in het klassement. Keijzer en Blom hebben de medalraces nog in zicht, het verschil met de nummer tien bedraagt 15 punten.

Nacra17 - Mulder en De Koning blijven uit voorzorg aan de kant
Team Delta Lloyd-zeilers Mandy Mulder en Coen de Koning hebben zich zaterdag bij het WK Nacra17 uit voorzorg teruggetrokken. Gelet op het herstel van Coen, na een sleutelbeenbreuk in september 2015, heeft het duo na overleg met de dokter besloten om dit WK niet meer in actie te komen.

Stand 49er-FX
1. Echegoyen & Betanzos, ESP, 36 pnt.
2. Grael & Kunze, BRA, 45 pnt.
3. Conti & Clapcich, 54 pnt.
4. Bekkering & Duetz, NED, 60 pnt.
10. Dobson & Ainsworth, SWE, 79 pnt.
13. Keijzer & Blom, NED, 94 pnt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annemiek, Annette, Claire, Nina, Coen en Mandy aan!