Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK 470 Zegers en Van Veen vierde na dag 1

WK 470 Zegers en Van Veen vierde na dag 1

RoadToRio

Cheer!

BUENOS AIRES - Bij het wereldkampioenschap 470 in het Argentijnse Buenos Aires staan Afrodite Zegers en Anneloes van Veen na de eerste dag op de vierde plek in het klassement. De zeilsters van Team Delta Lloyd eindigden maandag op een vierde en tiende plek.

Anneloes van Veen: "Het was een lastige dag met weinig wind, veel stroming en een grote vloot. De eerste race werd afgebroken en daarna moesten we een hele tijd wachten voordat er een stabiel zeewindje kwam. Onze starts waren nog niet zo goed vandaag, maar we wisten in beide races goed terug te vechten. Morgen gaan we nog meer focussen op de start."

Klassement
1. Haeger & Provancha, USA, 5 pnt.
2. Wang & Huang, CHN, 6 pnt.
3. Bolger & Shevitz, USA, 12 pnt.
4. Zegers & Van Veen, NED, 14 pnt.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Afrodite en Anneloes aan!