Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Vijfkampster Vetter laat WK indoor schieten

Vijfkampster Vetter laat WK indoor schieten

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Anouk Vetter doet volgende maand niet mee aan de vijfkamp tijdens de WK indoor. De atlete heeft zich afgemeld voor het evenement omdat het niet past in haar voorbereiding op de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Vetter werd afgelopen augustus tijdens de WK in Peking twaalfde op de zevenkamp. De WK indoor zijn van 17 tot en met 20 maart in het Amerikaanse Portland.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anouk aan!