Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Tafeltennissters als derde geplaatst bij WK teams

Tafeltennissters als derde geplaatst bij WK teams

RoadToRio

Cheer!

ZOETERMEER –  Zondag 28 februari start in Kuala Lumpur het WK teams. Namens Nederland nemen zowel het dames- als het herenteam deel. De dames zijn derde geplaatst dit WK en spelen in de hoogste divisie. De heren komen op basis van de team ranking in actie in de tweede divisie.

Deel dit artikel op social media

Het vrouwenteam van bondscoach Elena Timina bestaat uit Li Jie, Li Jiao en Britt Eerland. De dames zijn als derde geplaatst tijdens het WK. Doelstelling van het team is het waarmaken van de plaatsing en het behalen van een medaille. Nederland is in groep C als eerste geplaatst voor Singapore, Polen, Oekraïne, Frankrijk en Wit-Rusland. Om in de race te blijven voor een medaille moet Nederland bij de beste drie in de poule eindigen. Het toernooi begint voor de Nederlandse vrouwen zondagochtend om 03:00 uur tegen Oekraïne.

Mannenbondscoach Michel de Boer komt met Rajko Gommers, Laurens Tromer en Ewout Oostwouder in actie in de tweede divisie tijdens het WK. Doelstelling voor de heren is het winnen van wedstrijden tegen hoger geplaatste spelers en behoud in de tweede divisie. De mannen starten de WK-campagne tegen Brazilië, als eerste geplaatst in de poule.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jie, Jiao en Britt aan!