Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Taekwondoka Oogink gekwalificeerd voor Olympische Spelen in Rio

Taekwondoka Oogink gekwalificeerd voor Olympische Spelen in Rio

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Taekwondoka Reshmie Oogink is vandaag officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Rio. NOC*NSF heeft de voordracht van Taekwondo Bond Nederland gehonoreerd.

Deel dit artikel op social media

Oogink voldeed aan de kwalificatie-eisen door in januari van dit jaar op het Europees Olympisch Kwalificatie Toernooi in Istanbul de finale te bereiken in de klasse +67 kilogram. 'Rio' wordt voor de 26-jarige geboren Almelose de eerste keer dat ze deelneemt aan de Olympische Spelen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Reshmie aan!