Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Snowboarder Chris Vos pakt twee medailles

Snowboarder Chris Vos pakt twee medailles

EK en WK

Cheer!

BIG WHITE KELOWNA - In British Columbia stonden er twee IPC Snowboard-cross World Cups op het programma. Paralympisch snowboarder Chris Vos heeft tijdens dit event twee medailles veroverd. Op de eerste World Cup behaalde hij goud, de tweede dag was het zilver.

Deel dit artikel op social media

Vos: "Ik zat goed in mijn ritme en mijn time trail runs zijn het snelst ten opzichte van mijn concurrenten. Daar ben ik ontzettend blij mee maar ik merk wel dat ik nog sneller kan. Dit gaan we verder oppakken. Ondanks dat ik het snelst in de course was, is tegen elkaar racen een ander verhaal. Dat maakt racen tegen elkaar ook zo leuk. Je kan wel het snelst zijn maar als je tegen elkaar strijd kan er van alles gebeuren. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik twee medailles heb mogen ophalen in Big White."

Vos gaat zich nu voorbereiden op de banked slalom van vrijdag welke ook plaats vind op de piste van Big White.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!