Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Schoonspringster Jansen heeft zicht op Spelen

Schoonspringster Jansen heeft zicht op Spelen

RoadToRio

Cheer!

RIO DE JANEIRO - Schoonspringster Inge Jansen heeft aan de eerste eisen voldaan om naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro te mogen. Jansen plaatste zich bij een testevent in Rio voor de halve eindstrijd op de 3-meterplank en voldeed daarmee aan de internationale eisen.

Deel dit artikel op social media

Met 309,3 punten kwam ze ook tegemoet aan de aanvullende eis (minstens 305 punten) van NOC*NSF. Om naar de Spelen te mogen moet ze op de EK en een grandprixwedstrijd opnieuw minstens 305 punten halen.

Jansen slaagde er vorige week niet in samen met Uschi Freitag een ticket voor de Spelen te veroveren op de 3-meterplank synchroon. Freitag was individueel wel al zeker van de Spelen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Inge aan!