Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Relay-ploeg uitgeschakeld in halve finales

Relay-ploeg uitgeschakeld in halve finales

Cheer!

De Nederlandse herenploeg is bij de aflossing van de WB shorttrack in Dresden uitgeschakeld in de halve finales. De formatie, die twee weken geleden voor de derde keer Europees kampioen werd, werd gediskwalificeerd.

Deel dit artikel op social media

Sjinkie Knegt moest zich in de slotfase ten koste van de rijder van Kazachstan naar de tweede plaats zien op te werken, maar hij tikte de Kazach aan. Dat resulteerde in een straf voor Nederland.

Oranje, dat in 2014 wereldkampioen was, moest het in vergelijking met de EK stellen zonder Daan Breeuwsma,die deze week aan zijn knie werd geopereerd en dit seizoen niet meer in actie komt. Mark Prinsen verving Breeuwsma in het kwartet, dat verder bestond uit Knegt, Freek van der Wart en Dennis Visser.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!