Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nieuwe stunt basketbalsters blijft uit

Nieuwe stunt basketbalsters blijft uit

Cheer!

OSIJEK - De Nederlandse basketbalsters zijn er in de strijd om een EK-ticket niet in geslaagd Kroatië opnieuw te verrassen. De ploeg van bondscoach Hakim Salem verloor in Osijek met 71-57.

Deel dit artikel op social media

Nederland had het eerste pouleduel met Kroatië nog met 76-67 gewonnen, maar in Osijek keek de ploeg al snel tegen een ruime achterstand aan. Nadat Kroatië een voorsprong van 23 punten had genomen, deed Oranje nog wel iets terug, maar een spannend slot bleef uit. Loyce Bettonvil was topscoorster van Oranje met veertien punten.

Door het verlies moet Oranje de tweede plaats in de groep afstaan aan Kroatië. De winnaar van de groep en de beste zes nummers twee bereiken het EK van 2017 in Tsjechië.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!