Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse surfers blijven op koers voor medaille

Nederlandse surfers blijven op koers voor medaille

RoadToRio

Cheer!

EILAT - De Nederlandse surfers staan er met nog één race te gaan prima voor op de WK RS:X. Lilian de Geus staat tweede bij de dames, Kiran Badloe bezet de tweede plaats bij de heren en Dorian van Rijsselberge staat derde.

Deel dit artikel op social media

De Geus bleef ondanks een achtste, elfde en vijftiende plaats toch tweede. Om nog aanspraak te maken op goud, moet ze in de laatste race minstens zes plaatsen hoger eindigen dan leidster Malgorzata Bialecka uit Polen.

Badloe werd eerste, zesde en achtste en steeg van de zevende naar de tweede plaats. De achterstand op koploper Piotr Myszka bedraagt echter al 24 punten, waardoor de wereldtitel uit zicht is.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Lilian, Dorian en Kiran aan!