Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Nederlandse judoka's snel klaar in Düsseldorf

Nederlandse judoka's snel klaar in Düsseldorf

RoadToRio

Cheer!

DÜSSELDORF - De judoka's Anicka van Emden, Jennifer Wichers en Natascha Ausma hebben zich bij het grandprixtoernooi in Düsseldorf niet kunnen mengen in de strijd om de medailles. Vrijdag werd Birgit Ente al in een vroeg stadium uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

Van Emden verloor in de klasse tot 63 kilogram direct haar eerste partij. In een duel zonder scores verloor ze met één strafje van de Russin Jekaterina Valkova. In dezelfde klasse won Jennifer Wichers met waza-ari van de Japanse Kiyomi Watanabe, maar daarna was de wereldkampioene van 2013, Yarden Gerbi, met ippon te sterk.

Natascha Ausma klopte in de klasse tot 70 kilogram Andrea Poo (yuko), waarna ze met ippon verloor van Sally Conway.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Anicka aan!