Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Martina plaatst zich met Nederlands record voor WK indoor

Martina plaatst zich met Nederlands record voor WK indoor

RoadToRio

Cheer!

Sprinter Churandy Martina heeft zich bij wedstrijden in Karlsruhe geplaatst voor de WK indooratletiek in Portland (VS). Martina liep in de series van de 60 meter een tijd van 6,60. Dat is een evenaring van het Nederlands record van Brian Mariano.

Deel dit artikel op social media

De limiet voor het WK stond op 6,64. Later vanavond komt Martina nog in actie tijdens de finale van de 60 meter.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Churandy aan!