Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten eindigt na goede slotronde als vijftiende in Maleisië

Luiten eindigt na goede slotronde als vijftiende in Maleisië

RoadToRio

Cheer!

KUALA LUMPUR - Joost Luiten heeft zondag op de vierde en laatste dag tien plaatsen winst geboekt en het Maybank Championship Malaysia afgesloten op de vijftiende positie.

Deel dit artikel op social media

De 30-jarige Bleiswijker liep een slotronde van 68 slagen, drie onder par. Dat was genoeg om tien plaatsen te stijgen in Kuala Lumpur.

Luiten kende een bijzonder matige eerste dag in Maleisië, maar revancheerde zich vrijdag en zaterdag al. Zondag noteerde de beste Nederlandse golfer vijf birdeys en twee bogeys, wat resulteerde in een eindtotaal van zeven onder par.

Toch had Luiten het gevoel dat er meer in zat op het toernooi dat uitmaakt van de Europese Tour. "Vandaag speelde ik een fantastische eerste negen holes, maar helaas loop ik met het gevoel van de baan af dat ik hier toch hoger had kunnen eindigen", zegt de Zuid-Hollander op zijn website.

De winst ging de Australiër Marcus Fraser, die na een goede slotronde uitkwam op vijftien onder par. Soo-min Lee uit Zuid-Korea werd gedeeld tweede met de Filipijn Miguel Tabuena.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!