Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten beleeft wisselvallige eerste ronde in Maleisië

Luiten beleeft wisselvallige eerste ronde in Maleisië

RoadToRio

Cheer!

KUALA LUMPUR - Joost Luiten heeft een wisselvallige openingsronde gelopen bij het toernooi uit de Europese Tour in Maleisië.

Deel dit artikel op social media

De 30-jarige Rotterdammer noteerde donderdag weliswaar vier birdies, maar zette daar ook vijf bogeys tegenover. Met 72 slagen eindigde hij één boven par, waarmee hij voorlopig in de middenmoot van het klassement staat.

Luiten heeft al acht slagen achterstand op de verrassende koploper Nathan Holman. De Australiër had 64 slagen nodig voor zijn eerste ronde, één minder dan Angelo Que uit de Filipijnen. Tientallen golfers moeten nog beginnen aan hun eerste ronde of zijn daarmee bezig.

De Nederlandse golftroef heeft in Kuala Lumpur een topresultaat nodig om later dit jaar te mogen meedoen aan de majors, te beginnen met de Masters in april. Luiten moet daarvoor eind maart in de top vijftig van de wereld staan. Momenteel is hij de nummer 74.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!