Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Luiten als vierde naar slotronde in Dubai

Luiten als vierde naar slotronde in Dubai

RoadToRio

Cheer!

Golfer Joost Luiten heeft zich in de derde ronde van de Dubai Desert Classic in de top van het klassement gehandhaafd. Luiten begint na een ronde van 67 slagen met 13 slagen onder par als nummer vier aan de slotronde.

Deel dit artikel op social media

Luiten kende zaterdag met vier birdies op de eerste vijf holes een voortvarend begin. Ook daarna was zijn spel solide, al leverde hij, naast nog drie birdies, op twee holes een slag in. Danny Willett liep van de kanshebbers met 65 (een eagle -3 op de twaalfde, zes birdies en een bogey) de beste ronde.

De Engelsman leidt met -16. Hij wordt op de voet gevolgd door Rafael Cabrera. De Zuid-Afrikaan Ernie Els viel met een 74 slagen weg uit de top van net klassement.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Joost aan!