Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Jur Vrieling de beste in Grote Prijs van Vestfold

Jur Vrieling de beste in Grote Prijs van Vestfold

RoadToRio

Cheer!

VESTFOLD – Op Jur Vrieling stond de afgelopen twee weken geen maat in het Noorse Vestfold. Gistermiddag won Vrieling de driesterren Grote Prijs met zijn tophengst VDL Zirocco Blue N.O.P., nadat Vrieling eerder op de dag en vorige week de tweesterren Grote Prijs won met Arezzo VDL. Vrieling’s partner Suzanne Tepper eindigde als zesde in de Grote Prijs.

Deel dit artikel op social media

Twee weekenden was Vrieling grootverdiener in Vestfold. Met zijn schimmelhengst VDL Zirocco Blue N.O.P. maakte de Groninger zijn favorietenrol in de driesterren Grote Prijs helemaal waar. Met ruime afstand wonnen Vrieling en de tophengst van de VDL Stud het van hun vier concurrenten in de barrage.

Een paar weken rust heeft de VDL Zirocco Blue VDL goed gedaan. De overwinning is een mooie opmaat richting de Olympische Spelen van Rio de Janeiro.

Uitslag CSI3* Grote Prijs Vestfold, 1.50m

1. Jur Vrieling (Holwierde), VDL Zirocco Blue VDL (v.Mr. Blue), 0 – 0, 34.82 sec

2. Pal Flam (Noo), Skjerabergs Larkin (v.Ladiesdream), 0 – 0, 37.03 sec

3. Daniel Svensson (Zwe), Christian K (v.Namelus R), 0 – 0, 37.52 sec

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jur aan!