Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judomannen al uitgeschakeld in Parijs

Judomannen al uitgeschakeld in Parijs

RoadToRio

Cheer!

Alle Nederlandse mannen die zaterdag in actie kwamen, zijn bij het judotoernooi van Parijs vroegtijdig uitgeschakeld.

Deel dit artikel op social media

In de klasse tot 73 kilogram ging Dex Elmont in de achtste finales onderuit tegen zijn angstgegner, de Israëliër Sagi Muki. Binnen een minuut verloor Elmont met ippon. In dezelfde klasse was de eerste ronde het eindstation voor Sam van 't Westende. Hij eindigde in een houdgreep van de Spanjaard Ramirez.

In de klasse tot 60 kilogram verging het Jeroen Mooren in de tweede ronde niet veel beter. In de extra tijd stapte hij buiten de mat, dat leverde hem een straf op. Daardoor was de was de partij meteen afgelopen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Sam, Jeroen en Dex aan!