Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Judoka's Polling en Van 't End afwezig in Düsseldorf

Judoka's Polling en Van 't End afwezig in Düsseldorf

RoadToRio

Cheer!

NIEUWEGEIN - Kim Polling en Noël van 't End komen dit weekend niet in actie tijdens de Grand Prix in Düsseldorf. Beide judoka's hebben knieklachten en laten uit voorzorg het toernooi in Duitsland schieten.

Deel dit artikel op social media

In de categorie van Polling, -70 kilogram, maakt de 19-jarige Natascha Ausma haar debuut op de World Tour. Zij heeft haar selectie te danken aan de bronzen medaille die ze behaalde op de European Open in het Bulgaarse Sofia.

Grote selectie

Namens Nederland verschijnen in Düsseldorf veertien judoka's op de tatami. Anicka van Emden (-63 kilogram), Tessie Savelkouls (+78 kilogram) en Roy Meyer (+100 kilogram) zijn ook weer van de partij. De drie judoka's veroverden anderhalve week geleden brons op de Grand Slam in Parijs.

De Nederlandse selectie bestaat verder uit: Birgit Ente (-52 kilogram), Jennifer Wichers (-63 kilogram), Guusje Steenhuis, Marhinde Verkerk (-78 kilogram), Jeroen Mooren (-60 kilogram), Dex Elmont, Sam van 't Westende (-73 kilogram), Frank de Wit (-81 kilogram), Henk Grol en Michael Korrel (-100 kilogram).

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen, Sam, Frank, Noël, Maarten, Mark, Juul, Tessie, Henk, Roy, Michael, Sanne, Anicka, Sanne, Mark, Birgit, Dex, Marhinde, Guusje, Benito en Kim aan!