Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Huizing wisselvallig van start in Zuid-Afrika

Huizing wisselvallig van start in Zuid-Afrika

RoadToRio

Cheer!

PRETORIA - Golfer Daan Huizing is het Tshwane Open in Pretoria begonnen met een ronde 69 (-1). Huizing maakte vier bogeys maar zette daar vijf birdies tegenover.

 

Deel dit artikel op social media

Daan Huizing speelde een wisselvallige ronde op de Pretoria CC. Tekenend was het slot met bogeys op hole 7 en 8 en een birdie op hole 9 (Huizing was gestart op hole 10). Met  69 slagen (-1) staat Huizing na de eerste dag op de gedeelde 17de plaats. 

De 25-jarige golfer uit Soest zal dit jaar voornamelijk op de Challenge Tour spelen, maar met zijn ranking komt hij wel in de lager gedoteerde toernooien van de European Tour, zoals dit Tshwane Open met een eerste prijs van 163.868 euro. Huizing speelde enkele weken terug ook in het Joburg Open en eindigde op een gedeelde 31ste plaats. 

Aan kop in Pretoria gaat Justin Harding. De Zuid-Afrikaan liet een ronde 63 noteren en heeft met -7 een slag voorsprong op landgenoot Anthony Michael.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Daan aan!