Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Hockeysters treffen verrassing Amerika op Champions Trophy

Hockeysters treffen verrassing Amerika op Champions Trophy

RoadToRio

Cheer!

De Nederlandse hockeysters treffen komende zomer op de Champions Trophy in Londen onder meer de Verenigde Staten. De Amerikaanse vrouwen zijn voor het eerst in bijna twintig jaar weer van de partij op het toernooi tussen zes toplanden.

Deel dit artikel op social media

De ploeg van bondscoach Alyson Annan opent de strijd om de Champions Trophy op 18 juni tegen Nieuw-Zeeland. De Nederlandse ploeg speelt een dag later tegen gastland Engeland, op 21 juni staat het duel met de Amerikaanse vrouwen op het programma.

Op 23 juni volgt de confrontatie met Australië en titelverdediger Argentinië is op 25 juni de tegenstander. De beste twee landen staan op 26 juni tegenover elkaar in de finale.

De Argentijnse hockeysters wonnen twee jaar geleden in eigen land de Champions Trophy, Oranje eindigde toen als derde. Het komende toernooi in Londen geldt als voorname voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Laura, Marloes, Eva, Michelle, Maartje, Ginella, Frederique, Maria, Roos, Jacky, Ellen, Carlien, Lidewij, Naomi, Larissa, Caia, Anne, Kelly, Joyce, Xan, Valerie, Willemijn en Margot aan!