Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Herlings direct dominant in Qatar

Herlings direct dominant in Qatar

Cheer!

QATAR - Na twee jaar blessureleed is motocrosser Jeffrey Herlings zijn jacht op de derde wereldtitel in de MX2 goed begonnen. Hij won in Qatar op zijn KTM beide manches tijdens de eerste grand prix van het seizoen.

Deel dit artikel op social media

In de eerste mache kon alleen de Fransman Dylan Ferrandis (Kawasaki) zijn spoor volgen. Hij verschil op de streep was twee seconden. De Let Pauls Jonass (KTM) finishte meer dan een halve minuut later als derde.

De tweede race op het circuit van Losail leverde hetzelfde podium op, alleen was de voorsprong van Herlings op Ferrandis met zeventien seconden veel groter.

Brian Bogers, de andere Nederlander die in Qatar van start ging, finishte in beide races in de middenmoot. In de eerste manche werd hij dertiende, in de tweede verbeterde hij zich één plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!