Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handbalster Snelder vertrekt bij Thüringer HC

Handbalster Snelder vertrekt bij Thüringer HC

RoadToRio

Cheer!

THÜRINGEN - Handbalinternational Danick Snelder verlaat aan het einde van het seizoen de Duitse topclub Thüringer HC, zo laat ze op de website van de club weten.

Deel dit artikel op social media

De aanvoerster van het Nederlands team werd de afgelopen vijf seizoenen met haar ploeg kampioen van de Bundesliga. Ze speelde 201 duels voor Thüringer HC en maakte 505 treffers.

Het is nog niet bekend waar de 25-jarige cirkelspeelster, die in december WK-zilver veroverde met Oranje en werd gekozen in het wereldteam, haar loopbaan gaat vervolgen. "Maar ze heeft natuurlijk de interesse van hele grote clubs gewekt'', begrijpt haar trainer Herbert Müller bij de Duitse club.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Danick aan!