Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Handbalster Snelder verkast naar Ferencváros

Handbalster Snelder verkast naar Ferencváros

RoadToRio

Cheer!

BOEDAPEST - Handbalinternational Danick Snelder zet haar loopbaan voort in Hongarije. De aanvoerster van Oranje gaat spelen voor topclub Ferencváros. Vorige week werd al bekend dat Snelder de Duitse topclub Thüringer HC na zes seizoenen gaat verlaten.

Deel dit artikel op social media

De cirkelspeelster werd de afgelopen vijf jaar kampioen van de Bundesliga. Ze speelde 201 duels voor Thüringer HC en maakte 505 treffers. De 25-jarige Snelder, die in Nederland voor Hellas Den Haag speelde, tekent bij Ferencváros een contract voor twee jaar.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Danick aan!