Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Gesink in de aanval, maar Sánchez wint

Gesink in de aanval, maar Sánchez wint

RoadToRio

Cheer!

ALGARVE - Luis León Sánchez heeft in de Ronde van de Algarve de tweede etappe op zijn naam geschreven. De Spanjaard sloeg in de rit naar Alto da Fóia over 198,6 kilometer op de slotklim toe.

Deel dit artikel op social media

Robert Gesink was met Zdenek Stybar, Nelson Oliveira en Diego Rosa net voor de laatste beklimming (eerste categorie) weggesprongen. De vier sloegen een gaatje, maar in de laatste kilometer werden ze door enkele renners uit de achtervolgende groep bijgehaald.

Gesink eindigde uiteindelijk als elfde. Primoz Roglic, zijn Sloveense ploegmaat bij Lotto-Jumbo, deed het beter: achter de Spaanse winnaar en de Brit Geraint Thomas eindigde de 26-jarige renner op de derde plaats.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Robert aan!