Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Dubbeldam ruiter van het jaar, met dank aan Anky

Dubbeldam ruiter van het jaar, met dank aan Anky

RoadToRio

Cheer!

Jeroen Dubbeldam is opnieuw verkozen tot ruiter van het jaar. De springruiter dankt de onderscheiding aan zijn twee Europese titels in 2015, met het team en individueel.

Deel dit artikel op social media

De 42-jarige Dubbeldam was al twee keer eerder ruiter van het jaar; in 2014 toen hij de wereldtitel veroverde met zijn toppaard Zenith en in 2006 nadat hij goud op de WK had gewonnen met de springploeg.

Een commissie van Indoor Brabant kiest al sinds 1967 jaarlijks de beste ruiter van het jaar. De commissie stond voor het eerst onder leiding van voormalig dressuuramazone Anky van Grunsven, die de onderscheiding zelf acht keer kreeg.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen aan!