Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De week van: de BMX'ers

De week van: de BMX'ers

RoadToRio

Cheer!

ARNHEM - Elke maandag blikken we terug op een week van onze topsporters via social media. Deze week: de BMX'ers. Bondscoach Bas de Bever en zijn pupillen zijn inmiddels vertrokken naar Florida voor een trainingskamp van vier weken. Maar ook de afgelopen week gebeurde er genoeg.

Deel dit artikel op social media

Maandag 08-02
De gebroeders Kimmann zijn genoodzaakt om op de BMX-baan in Kampen te trainen, aangezien de baan in Papendal nog in de steigers staat. Niek Kimmann deelt een overzicht van zijn weekend in Kampen. Wat een gave actiefilm Niek! Hopelijk blijven jullie dit soort beelden maken, want wij genieten er met volle teugen van!


Dinsdag 09-02
Justin Kimmann probeert als een van de eerste de nieuwe baan uit. De BMX’ers zijn al weken te voet en soms fietsend te vinden op kleine stukjes van de baan, maar hier knalt Justin keihard over de baan! Wat vind je ervan Justin?Woensdag 10-02
Laura Smulders is afgereisd naar Eindhoven voor niet haar grootste hobby.Donderdag 11-02
Wow, met de beelden van een drone boven de baan ziet de nieuwe BMX-baan er nog gaver uit! Elke dag komt er weer stukje voor stukje een nieuwe baan bij en de BMX’ers raken nog enthousiaster om erop te mogen oefenen!Vrijdag 12-02
Maar er is ook triest nieuws uit de wielerwereld. Vrijdag wordt bekend dat Huib Kloosterhuis, de directeur van de KNWU, is overleden. Wij wensen de nabestaanden veel sterkte met het grote verlies.


Zaterdag 13-02
Het is een dag voor vertrek naar de VS. Twan van Gendt deelt zijn reisroute voor de komende zes weken. De eerstvolgende vier weken zit het team in Florida, daarna vertrekken ze naar Rio voor de wereldbekerrace in Santiago del Estero.Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Bas, Niek, Laura, Jelle, Merle, Judy, Raymon en Twan aan!