Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

De Tien van TeamNL: van Kampen tot Florida

De Tien van TeamNL: van Kampen tot Florida

Cheer!

Er zijn veel wegen die naar Rio leiden. Elke sporter heeft zijn eigen route en stuit daarbij op zijn of haar eigen uitdagingen. In de Tien van TeamNL kijken we waar onze toppers zich bevinden en waar ze mee bezig zijn.

Deel dit artikel op social media

1. Niek Kimmann
Niek Kimmann deelt een prachtige trainingsfilm met ons van zijn training in Kampen. Door dit beeld krijg je het gevoel alsof je zelf op de BMX zit! We want more, Niek!

 2. Adelinde Cornelissen
Tussen alle oefenrondes en voorbereidingen door neemt een van de paarden van Adelinde Cornelissen even een rustmomentje voor zichzelf. Vergeet je die zelf ook niet te nemen Adelinde? 

3. Jiske Griffioen
Jiske Griffioen zit al een aantal weken in Australië. Dit heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen, want Jiske prolongeerde afgelopen week haar titel op de Australian Open. Wat een prestatie Jiske, geniet van je welverdiende vakantie!

4. Henk Grol
Henk Grol heeft de judomat eventjes omgeruild voor een schaakbord! Hij was te gast bij het Tata Steel Chess Tournament en neemt plaats op de stoel van wereldkampioen schaken Magnus Carlsen.

5. Ranomi Kromowidjojo
Het is maar goed dat Ranomi niet bang is om nat te worden, want tijdens een van haar laatste trainingen in Phuket komt er even een tropische regenbui voorbij! Gelukkig is het niet zo koud in Phuket als het regent, dus buiten zwemmen is gelukkig geen probleem. 

6. Joyce Sombroek
Na de krachttraining is er voor Joyce Sombroek ook nog de nazorg, zodat alle inspanningen niet voor niets zijn geweest.

7. Lisette Teunissen
Paralympisch zwemster Lisette Teunissen is in Zuid-Afrika keihard aan het trainen voor haar Road to Rio! De laatste loodjes mogen dan wel zwaar zijn, maar je kunt het Lisette! Zet hem op!

8. Epke Zonderland
De revalidatie van Epke verloopt voorspoedig. Kijk hem vliegen, go Epke! Onze Flying Dutchman is back!

9. Rixt van der Horst
Paralympisch dressuuramazone Rixt van der Horst is ook druk bezig met de voorbereidingen voor Rio 2016. Tijdens haar training laat ze ons zien dat deze voorbereidingen niet altijd even leuk zijn, want wat een wind! Het lijkt wel herfst tijdens onze Nederlandse winter!

10. Beachvolleybalduo Brouwer Meeuwsen
Het beachvolleybalduo Brouwer en Meeuwsen is naar Florida gevlogen voor de Swatch Major Series als voorbereiding op Rio 2016! Succes boys en bedankt voor het delen van het prachtige plaatje vanuit het vliegtuig!

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Niek, Joyce, Jiske, Henk, Epke, Alexander, Robert, Lisette, Rixt, Ranomi en Adelinde aan!