Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bobsleeërs in de achterhoede op WK

Bobsleeërs in de achterhoede op WK

Cheer!

IGLS - Bobsleeërs Ivo de Bruin en Igor Brink bivakkeren bij de wereldkampioenschappen in de tweemansbob in de achterhoede. Het Nederlandse duo bezet in het Oostenrijkse Igls na twee runs de 31ste plaats. De achterstand op de Duitse klassementsleiders Johannes Lochner/Joshua Bluhm bedraagt iets meer dan 2,5 seconden.

Deel dit artikel op social media

De titelstrijd wordt zondag voortgezet met runs drie en vier. De top twintig na drie runs mag ook de laatste afdaling starten. De Bruin maakte halverwege dit seizoen zijn rentree op wereldbekerniveau. De Nederlander start op de WK ook nog in de viermansbob. Die wedstrijden worden volgende week afgewerkt.

Lochner en Bluhm (totaaltijd 1.43,12) hebben een kleine voorsprong op hun landgenoten Francesco Friedrich en Thorsten Margis. De titelverdedigers gaven 0,15 seconde toe. De Letten Oskars Melbardis en Daumants Dreiskens staan derde op 0,17 seconde.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!