Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Bekkering/Duetz naast podium bij WK 49erFX

Bekkering/Duetz naast podium bij WK 49erFX

RoadToRio

Cheer!

CLEARWATER - Annemiek Bekkering en Annette Duetz hebben op het WK 49erFX net naast de medailles gegrepen. Het koppel zeilde in de medalrace naar de tweede plaats en kwam uiteindelijk een punt tekort voor het brons en twee punten voor het zilver.

Deel dit artikel op social media

Nina Keijzer en Claire Blom hadden zich niet geplaatst voor de medalrace. Het duo werd zestiende en is nog niet zeker van Rio. In april kunnen ze olympische deelname in Hyères afdwingen. Lukt hen dat niet, dan gaan Bekkering en Duetz. In Hyères moeten Keijzer en Blom, die niet tot de Delta Lloyd kernploeg behoren, in de top acht zeilen om naar Rio te mogen.

Mandy Mulder en Coen de Koning waren al zeker van Rio en kwamen in Clearwater niet meer in actie in de Nacra-klasse. De Koning is nog niet volledig hersteld van een sleutelbeenbreuk.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Annette, Annemiek, Claire, Nina, Coen en Mandy aan!