Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WK veldrijden in 2018 in Valkenburg

WK veldrijden in 2018 in Valkenburg

Cheer!

VALKENBURG - De internationale wielrenunie (UCI) heeft de WK veldrijden van 2018 aan Valkenburg toegewezen.

Deel dit artikel op social media

Het is voor de achtste keer dat de wereldtitelstrijd in Nederland plaatsvindt, maar voor het eerst zal Valkenburg de locatie zijn.

Eerder vonden de WK plaats in Apeldoorn (1971), Oss (1984), Gieten (1991), Sint- Michielsgestel (2000), Zeddam (2006) en Hoogerheide (2009, 2014). Dit weekeinde worden de WK gehouden in het Belgische Heusden-Zolder en in 2017 is het Luxemburgse Belvaux de plaats van handeling.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!