Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

WB-zege zeilers Mulder/De Koning

WB-zege zeilers Mulder/De Koning

RoadToRio

Cheer!

MIAMI - Nacra-zielers Mandy Mulder en Coen de Koning hebben de wereldbekerwedstrijd in Miami gewonnen. Het Nederlandse duo werd derde in de medalrace en dat was genoeg om de derde plek van het algemeen klassement in te ruilen voor de eerste.

Deel dit artikel op social media

In de Laser Radial-klasse liet Marit Bouwmeester de eindzege uit haar handen glippen. De Friezin had een voorsprong van zes punten (drie plaatsen) op Evi van Acker, maar werd slechts zevende en zag de Belgische als tweede finishen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mandy, Coen en Marit aan!