Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Video: Handbikers verkennen parcours in Rio

Video: Handbikers verkennen parcours in Rio

Paralympisch RoadToRio

Cheer!

RIO - Een groep Nederlandse handbikers is momenteel in Rio de Janeiro voor het verkennen van het parcours van de wegwedstrijd van de Paralympische Spelen. Een van hen, Jetze Plat, maakte onderstaande video-impressie van de training in Rio. 

Deel dit artikel op social media

 

 

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jetze, Johan, Laura en Tim aan!