Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Veldrijder Van der Poel toont WK-vorm

Veldrijder Van der Poel toont WK-vorm

RoadToRio

Cheer!

Hoogerheide - Mathieu van der Poel is klaar voor de wereldkampioenschappen veldrijden in Heusden-Zolder, die volgende week worden gehouden. De titelverdediger domineerde zondag op imposante wijze de laatste wereldbekerwedstrijd in Hoogerheide van start tot finish.

Deel dit artikel op social media

Op het loodzware parcours nam Van der Poel al vroeg afstand van zijn concurrenten en werd in de Brabantse nevel niet meer teruggezien. De Belg Wout van Aert eindigde als tweede en dat was meer dan voldoende om de eindzege in het wereldbekerklassement te pakken. Lars van der Haar finishte als zevende.
 
Sophie de Boer was de sterkste bij de vrouwen. Het was haar mooiste overwinning in haar loopbaan. De 25-jarige wielrenster soleerde op grootse wijze naar de zege. De Boer was, een week voor de wereldkampioenschappen in Heusden-Zolder, superieur op het loodzware parkoers.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Mathieu aan!