Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Taekwondoka Wanrooij uitgeschakeld op OKT

Taekwondoka Wanrooij uitgeschakeld op OKT

RoadToRio

Cheer!

ISTANBUL - Jeroen Wanrooij is er op het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Istanbul niet in geslaagd een ticket voor Rio 2016 te bemachtigen. De taekwondoka strandde in de kwartfinales.

Deel dit artikel op social media

Wanrooij moest in de klasse +80 kg de finale halen om een quotumplaats voor Nederland voor de Olympische Spelen af te dwingen. In de eerste ronde leek hij met een zege op Mehdi Rast Boud goed op weg, maar een ronde later in de kwartfinales schakelde de Italiaan Carlo Molfetta de Nederlander uit.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jeroen aan!