Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Snowboardster Dekker heeft Pfeiffer

Snowboardster Dekker heeft Pfeiffer

Cheer!

Snowboardster Michelle Dekker kan voorlopig niet in actie komen. Ze kampt met de ziekte van Pfeiffer.

Deel dit artikel op social media

"Dit is ontzettend balen, want je weet niet hoe lang het gaat duren. Het kan een paar weken, maar ook een paar maanden zijn", aldus Dekker.

Het is voor de 19-jarige snowboardster een seizoen om snel weer te vergeten. Zo kampte ze aan het begin van het seizoen met een enkelblessure en kon ze daarna een tijd niet in actie komen vanwege een gebroken teen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!