Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Rojer naar tweede ronde dubbelspel, Bertens en Schuurs ten onder

Rojer naar tweede ronde dubbelspel, Bertens en Schuurs ten onder

RoadToRio

Cheer!

MELBOURNE - Jean-Julien Rojer en Horia Tecau zijn de Australian Open goed begonnen met een 'straight sets'-overwinning op het duo Sergiy Stakhovksy/Martin Klizan. Voor Kiki Bertens en Demi Schuurs viel het doek.

Deel dit artikel op social media

Het Nederlands/Roemeense koppel, als eerste geplaatst in Melbourne, versloeg de Oekraïner en de Slowaak met 7-5, 6-2. Rojer en Tecau spelen in de tweede ronde tegen het Oostenrijks/Duitse duo Dominic Thiem/Benjamin Becker.

Kiki Bertens en Johanna Larsson, de nummers veertien van de plaatsingslijst, verslikten zich in de ervaring en klasse van Svetlana Kuznetsova en Roberta Vinci: 6-2, 3-6, 6-2. Vorig jaar haalden Bertens en de Zweedse Larsson nog de kwartfinales in het damesdubbelspel. Voor Bertens zit het toernooi er nu op. Ze verloor eerder in de eerste ronde van het enkelspel.

Demi Schuurs kwam met de Tsjechische Denise Allertova in de eerste ronde niet voorbij de als tweede geplaatste Yung-Jan Chan en Hao-Ching Chan uit Taiwan: 6-1, 6-1.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Jean-Julien en Kiki aan!