Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Piek en Muskens moeiteloos naar tweede ronde in India

Piek en Muskens moeiteloos naar tweede ronde in India

RoadToRio

Cheer!

LUCKNOW - De badmintonsters Eefje Muskens en Selena Piek zijn moeiteloos doorgedrongen tot de tweede ronde van de Syed Modi International Badminton Championships in het Indiase Lucknow. 

Het als derde geplaatste koppel tijdens dit met 120.000 dollar genoteerde Grand Prix Gold toernooi, maakte de favorietenrol in deze wedstrijd meer dan waar door het ongeplaatste lokale koppel Sudha Kalyani en Juhi Dewangan in 18 minuten met 21-5 en 21-11 naar huis te sturen.
 
In de volgende ronde treffen Muskens en Piek het duo Aparna Balan en Prajakta Sawant  (WR 117), eveneens uit India, voor een plek in de kwartfinale.
 
Later vandaag  komt Selena Piek nog in actie in de mixdubbel, waar zij samen met Jacco Arends wederom zal strijden voor een plaats in de tweede ronde. Zij nemen het op tegen Bodin Issara en Savitree Amitrapai uit Thailand.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Selena en Eefje aan!