Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Oranje dames verslaan Australië in oefenduel

Oranje dames verslaan Australië in oefenduel

RoadToRio

Cheer!

SINGAPORE - De Oranje dames hebben een oefenwedstrijd tegen Australië met 4-1 gewonnen. De wedstrijd werd gespeeld in Singapore, waar de Oranje dames op oefenstage zijn. 

Deel dit artikel op social media

Maartje Krekelaar opende de score voor Oranje. Vervolgens wisten ook Carlien Dirkse van den Heuvel, Lidewij Welten en Kelly Jonker te scoren. Australië deed vervolgens nog iets terug, maar kon het Nederland niet meer moeilijk maken.

De Nederlandse dames zullen het in de komende dagen nog 2 keer opnemen tegen de Australische dames. Van 18 tot en met 23 januari neemt Oranje deel aan het TPG Tri-Series testtoernooi, waar ook Australië en Duitsland aan meedoen.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kitty, Naomi, Willemijn, Frederique, Carlien, Margot, Eva, Ellen, Kelly, Marloes, Maartje, Maartje, Laurien, Laura, Caia, Valerie, Larissa, Michelle, Joyce, Anne, Maria, Xan, Lidewij, Ginella en Alyson aan!