Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Ook Bertens direct onderuit in Melbourne

Ook Bertens direct onderuit in Melbourne

Cheer!

MELBOURNE - Na twee dagen Australian Open zijn er geen Nederlanders meer actief in het enkelspel. Maandag gingen Robin Haase en Thiemo de Bakker al onderuit, een dag later struikelde Kiki Bertens over de Duitse Laura Siegemund: 4-6, 5-7.

Deel dit artikel op social media

De 24-jarige Wateringse worstelde danig met haar service. Bijna de helft van haar eerste opslagen viel buiten de lijnen en in het begin van de tweede set had ze al zes dubbele fouten geslagen.

In het vervolg ging het iets beter, maar de 27-jarige Siegemund (die pas vorig jaar de top-100 binnenkwam) had beet en liet niet meer los. Na twee uur tennis stond zij voor het eerst in de tweede ronde van een grandslamtoernooi.

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig Kiki aan!