Functionele cookies: Wij plaatsen functionele cookies om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.


Ik wil gepersonaliseerde informatie: Hiermee ontvang je gepersonaliseerde informatie op onze website die wordt afgestemd op je internetgedrag. Ook kunnen we nieuwsbrieven beter afstemmen op jouw voorkeuren.


Eén momentje voor een bewuste keuze…

Ga voor meer informatie naar onze cookieverklaring en privacyverklaring.

Het Programma

Het Programma

Olympic Experience

Cheer!

De Olympic Experience is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 24.00 uur. Overdag kun je meer dan 30 verschillende sporten beoefenen. Elke dag staat in het teken van een andere sport. ’s Avonds zullen de meeste sportactiviteiten eindigen, maar kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de olympische wedstrijden in Rio de Janeiro. Deze kun je de hele dag volgen op de via de grote schermen op het terrein. Er wordt, afhankelijk van het programma, geschakeld tussen de diverse live kanalen vanuit Rio.

Deel dit artikel op social media

Dagprogramma

Elke dag staat in het teken van een sport. Deze sport wordt op die dag net iets extra uitgelicht. Benieuwd naar de highlights van het programma per dag?

Volledige programma

Download hier het dagprogramma van 21 augustus! 

Houd ook de facebookpagina van Olympic Experience in de gaten voor meer informatie!

Deel dit artikel op social media

Je vraag wordt verwerkt. Een momentje geduld..

Moedig aan!